Recepty

Indická rýže recept

Rýže je základní přílohou k indickým jídlům a základní surovinou pro indická jídla puláo a birjáni.

Ve všech případech musí být indická rýže sypká a používá se téměř vždy dlouhozrnný druh.

Rýže se buď dusí (1 díl rýže na 1 1/2 dílu vody), nebo vaří (asi 25 min.) v dostatečně velkém plátěném sáčku zavěšeném v hrnci s velkým množství vařící vody a pak se ještě v teple suší na sítu.

Indická rýže recept

Budeš dostávat obsahové novinky ze světa fitness a zdravé stravy.

Pro přihlášení k odběru vyplň následující údaje

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.

Nenechte si ujít naše články!

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.