ČlánkyDalšíZdraví

Jak vařit zelené fazolky? Rychlý a jednoduchý recept

5
(3)

Jak správně vařit zelené fazolky? Jednoduše je vhoďte do osolené vroucí vody a vařte do měkka.

Poté je sceďte, přidejte sůl a máslo (volitelné) a pochutnáte si! Tato opravdu snadná příloha je hotová asi za 20 minut.

Jak dlouho vařit zelené fazolky?
Jak dlouho vařit zelené fazolky?

Ingredience:

Seznam ingrediencí potřebných pro tento recept je krátký, budete pouze potřebovat 3 ingredience. Zde je seznam toho, co budete potřebovat:

  • Čerstvé zelené fazolky: V našem receptu používáme standartní zelené fazolky.
  • Sůl: Pokud používáte jemnou sůl, měli byste snížit množství které používáte, jinak by pokrm mohl být příliš slaný.
  • Máslo: Můžete jej použít, ale také nemusíte.. záleží na vás.

    Postup:

    • Začněte seříznutím konců fazolí. Můžete je nechat celé nebo je můžete nakrájet na malé kousky
    • Vložte fazole do osolené vroucí vody a vařte je asi 5 minut.
    • Poté fazole sceďte a dochuťte solí

    Náš tip: Je opravdu důležité, aby fazole zůstaly pevné – měkké a ochablé. Dávejte si tedy pozor, abyste je nepřevařili.

    Když jsou správně uvařené, jsou tak skvělé a chutné, že jediné koření, které potřebují je sůl a kousek másla.

    Jak se vám líbil článek?

    Začněte hlasovat!

    Hodnocení 5 / 5. Kolik lidí hlasovalo: 3

    Tento příspěvek nemá zatím žádný hlas! Buďte první!

    Leave a Response