Podobné příspěvky

MUDr. Jiří Bayer: recenze, názory a zkušenosti
MUDr. Jiří Bayer Formé clinic Adresa: Jeseniova 30, Praha 3, 130 00 Telefon: +420 224 284 421, +420 776 553 244 E-mail: recepce@formeclinic.cz Otevírací doba: Oteveřeno: 7:00 – 18:00 Jaké jsou recenze, zkušenosti a názory na plastického chirurga Jiřího Bayera?

12 potravin bohatých na Vitamín E
Není sice nejoblíbenější, ale jeho role je zásadní pro správné fungování nervového systému a v boji proti stárnutí. V tomto článku si řekneme to nejdůležitější o Vitamínu E. Vitamín E je také známý jako tokoferol a potraviny který tento vitamín obsahují jsou například: rostlinné oleje, ovoce, ořechy nebo i avokádo. Existují ale i další potraviny,…

Posilovna a fitness Králíky
Přinášíme vám seznam posiloven, fitness center a sportovních zařízeních v Králíkách. Bílý Králík Adresa: Řípovská 1044, Borovina, 674 01 Třebíč Telefon: 724 400 488 E-mail: info@bilykralik.cz Otevírací doba: pondělí 7:30–20:30 úterý 7:30–20:30 středa 7:30–20:30 čtvrtek 7:30–20:30 pátek 7:30–20:30 sobota 8:30–12:30 neděle 8:30–19 Bílý Králík, s.r.o. Mastník 35 Mastník 67522 DIČ:CZ 27707474 IČ:27707474

MUDr. Bromová Hana – názory a zkušenosti
MUDr. Bromová Hana Adresa: Gen. Závady 116, Vysoké Mýto 566 01 Telefon: +420 424 800 E-mail: ordinace.bromova@seznam.cz Jaké jsou zkušenosti a názory na doktorku z Vysokého Mýta MUDr. Bromovou Hanu?

[RECENZE] Zelený čaj GymBeam: extrakt ze zeleného čaje (zkušenost)
Dnes jsem si pro vás připravil recenzi a zkušenosti na doplněk stravy od GymBeamu. Jedná se o zelený čaj → extrakt ze zeleného čaje v kapslích. Objednal jsem si ho díky složení. Protože na jednu dávku obsahuje až 500 mg extraktu, a to je opravdu hodně. Pokud někdo neví o co se jedná, tak se…

Jak dlouho vařit fazole? Rychlý a jednoduchý recept
Fazole jsou lahodné, výživné a všestranné luštěniny, které se staly oblíbenou součástí mnoha jídel po celém světě. Abychom dosáhli dokonale měkkých, ale přesto pevných fazolí s bohatou chutí a texturou, je důležité vědět, jak je správně vařit. Správný čas vaření fazolí může být klíčovým faktorem mezi výborně připraveným pokrmem a nezralými nebo příliš měkkými fazolemi….