Podobné příspěvky

Maryana Kovalchuk – názory a recenze
Lékař Maryana Kovalchuk Holistic Denta and Physio Centre s.r.o Adresa: Na Poříčním právu 376/1, 128 00 Nové Město Telefon: 720 947 967 Chcete zhubnout? Vyzkoušejte dietu od Ketomix! Podívat se na dietu →

Zubař Příbram: seznam zubařů
Seznam zubařů v Příbrami. Jaké zubaře v tomto městě můžete najít? Názory, diskuze, zkušenosti a jaký zubař přijímá nové pacienty v Příbrami? Anastasiia Kisel DEVIDENT s.r.o. Na Příkopech 103, 261 01 Příbram Anna Bogdanova DEVIDENT s.r.o Na Příkopech 103, 261 01 Příbram Iryna Perepelytsia DEVIDENT s.r.o Na příkopech 103, 261 01 Příbram Bc. Kristýna Kohutová…

MUDr. Šalamon Pavol: kontakt, recenze a zkušenosti
MUDr. Šalamon Pavol Progerint s.r.o Interní a geriatrická ambulance Adresa: Generála Závady 116, Vysoké Mýto 566 01 Telefon: +420 465 421 234 E-mail:

Fitness studio Hofmannovi Louny: adresa, telefon a otevírací doba
Fitness studio Hofmannovi Adresa: Kosmonautů 2302, 439 01 Louny Telefon: +420 415 674 914 E-mail: Otevírací doba: Pondělí 09:00-21:00 Úterý 09:00-21:00 Středa 09:00-21:00 Čtvrtek 09:00-21:00 Pátek 09:00-21:00 Sobota 13:00-20:00 Neděle 13:00-20:00 Fitness studio Hofmannovi je kvlitní posilovna v Lounech, která vám nabídne spinning, velkou posilovnu a přátelskou atmosféru.

Čím nahradit tymián? 6 nejlepších náhražek!
Tymián je aromatická bylina, která se používá v mnoha reeptech díky její výrazné chuti a vůni. Je nesmírně populární a snadno dustupný, jelikož si ho můžete pěstovat i doma. Ale jakou náhražkou použít, pokud ho nemáte? Tymián je bylinka, která se běžně používá k dochucování slanných jídel. Lze jí použít i v kombinaci s jinými…

Co je pesto? Chuťový zázrak ze světa Italské kuchyně
Pesto, plným názvem Pesto alla genovese, je tradiční italská omáčka, která se připravuje z čerstvé bazalky, strouhaného tvrdého sýra (typicky Parmezán nebo Ovčí sýr), olivového oleje, piniových ořechů a česneku. Slovo „pesto“ pochází z italského slova „pestare“, což znamená „drtit“ nebo „rozmělnit“. Tento název odkazuje na tradiční metodu přípravy, kdy se všechny ingredience rozmělňují v…