DalšíMagazínZdraví

Jak vařit zelené fazolky? Rychlý a jednoduchý recept

Jak správně vařit zelené fazolky? Jednoduše je vhoďte do osolené vroucí vody a vařte do měkka.

Poté je sceďte, přidejte sůl a máslo (volitelné) a pochutnáte si! Tato opravdu snadná příloha je hotová asi za 20 minut.

Jak dlouho vařit zelené fazolky?
Jak dlouho vařit zelené fazolky?

Ingredience:

Seznam ingrediencí potřebných pro tento recept je krátký, budete pouze potřebovat 3 ingredience. Zde je seznam toho, co budete potřebovat:

  • Čerstvé zelené fazolky: V našem receptu používáme standartní zelené fazolky.
  • Sůl: Pokud používáte jemnou sůl, měli byste snížit množství které používáte, jinak by pokrm mohl být příliš slaný.
  • Máslo: Můžete jej použít, ale také nemusíte.. záleží na vás.

Postup:

  • Začněte seříznutím konců fazolí. Můžete je nechat celé nebo je můžete nakrájet na malé kousky
  • Vložte fazole do osolené vroucí vody a vařte je asi 5 minut.
  • Poté fazole sceďte a dochuťte solí

Náš tip: Je opravdu důležité, aby fazole zůstaly pevné – měkké a ochablé. Dávejte si tedy pozor, abyste je nepřevařili.

Když jsou správně uvařené, jsou tak skvělé a chutné, že jediné koření, které potřebují je sůl a kousek másla.

Budeš dostávat obsahové novinky ze světa fitness a zdravé stravy.

Pro přihlášení k odběru vyplň následující údaje

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.

Nenechte si ujít naše články!

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.