Jak správně vařit zelené fazolky? Jednoduše je vhoďte do osolené vroucí vody a vařte do měkka.
Poté je sceďte, přidejte sůl a máslo (volitelné) a pochutnáte si! Tato opravdu snadná příloha je hotová asi za 20 minut.
Ingredience:
Seznam ingrediencí potřebných pro tento recept je krátký, budete pouze potřebovat 3 ingredience. Zde je seznam toho, co budete potřebovat:
- Čerstvé zelené fazolky: V našem receptu používáme standartní zelené fazolky.
- Sůl: Pokud používáte jemnou sůl, měli byste snížit množství které používáte, jinak by pokrm mohl být příliš slaný.
- Máslo: Můžete jej použít, ale také nemusíte.. záleží na vás.
Postup:
- Začněte seříznutím konců fazolí. Můžete je nechat celé nebo je můžete nakrájet na malé kousky
- Vložte fazole do osolené vroucí vody a vařte je asi 5 minut.
- Poté fazole sceďte a dochuťte solí
Náš tip: Je opravdu důležité, aby fazole zůstaly pevné – měkké a ochablé. Dávejte si tedy pozor, abyste je nepřevařili.
Když jsou správně uvařené, jsou tak skvělé a chutné, že jediné koření, které potřebují je sůl a kousek másla.